Behrens Ibra VDW

Detta är vår lilla holländare! Vid 3 veckor ålder tror jag det var så hörde Marieke De Wolde  av sig om han var tingad och som tur för henne så hade jag inte bestämt vem som skulle få köpa han….både han och Ivan föddes fantastiska de var och är så grova och rejäla men det allra bästa är deras psyken!! Inget bekommer dom och alla andra hundar älskar dom. Så att sen besluta vilken som skulle bo kvar på kenneln och vem som skulle flytta till Holland var inget lätt beslut, men Marieke ville helst ha Ibra och både Johan o jag blev först kära i Ivan vid födseln men sen började jag vela men till slut bestämde vi oss för Ivan. MEN
det var ingen lätt resa till Arlanda där Marieke mötte upp oss för att ta med Ibra hem…det gjorde ont i hjärtat, efter 15 veckor tillsammans älskade man ju dessa två underbara juveler, men det klickade mellan mig och Marieke direkt så allt kändes ändå bratrots alla tårar som föll.
Men det dröjde bara ca 5 månader tills Johan o jag blev hembjudna till Marieke och hennes familj då det var en tvådagarsutställning som Ibra skulle delta på. Vi ville gärna vara med och kika då Ibra verkligen gått som en klocka som valpklassen i Holland !! Första dagen blev han 2 i klassen men dagen efter blev han bästa valp och blev avtackad som nr 5 i finalerna!
Just nu fäller Ibra så nu är det lugnt på utställningsfronten.
Nedan kommer jag fylla upp med en massa bilder från detta första året!


Tysk Juniorchampion Behrens Ibra WDV 12 månader!!


Ibra 11 månader och så vacker! Tack för bilden bästa Heidi!


Här vart Ibra BEST IN SHOW VALP i Holland dec 2017!!!


BEST IN SHOW 3!!!!


Detta var från Mars då vi var där och hälsade på =)


Första mötet med nya matte <3


Husse säger hejdå =(

Sista pussen innan avfärd…


13v


13v


12v

Ibra 12v
12v


11 v


Ibra 10 v


10v


8v

8v


7v

7v


6v


6v


5v


5v


4v


4v


4v


3v


3v


2v


1v


1v


1 dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *